Velg en side

WordPress web hosting alternativer

Webhotell er en stadig viktigere komponent på internett. Etter hvert som flere nettsteder kommer på nettet, vil de fleste av dem outsourcere lagrings- og tilgangsbehovene til en tredjepart som spesialiserer seg på dem.

Webhotell er en voksende industri, og webhotellbyråer blir større og flere.
I ganske lang tid har WordPress vært en av de mest populære webhotellplattformene på internett. WordPress webhotell er populært fordi det er raskt, enkelt og rimelig.

Og på grunn av diversifiseringen som uunngåelig finner sted i en stor og voksende bransje, er det en hel rekke forskjellige WordPress-verter som nettstedseiere kan velge mellom.

WordPress web hosting er blitt det mest populære alternativet i dag.

Bluehost

Bluehost er en av de høyest rangerte WordPress webhotell-tjenestene. Fra mindre enn tre dollar i måneden, tilbyr Bluehost sine kunder gratis registrering av et domene når de registrerer et abonnement hos dem. Normalt vil slike domener kreve et forhåndskjøp med fornyelsesgebyr hvert annet år.

Med Bluehost har eiere av nettstedet også et gratis SSL-sertifikat. Bluehost gir også kunder automatisk installasjon av WordPress. Med teknisk support døgnet rundt er Bluehost i stand til å tjene et globalt marked veldig bra og veldig billig.

HostGator

Fra skriving av dette tilbyr HostGator potensielle kunder en kampanjeperiode der abonnement er tilgjengelig for mindre enn tre dollar i måneden. Faktisk, med visse abonnementsplaner, kan kundene ha en gratis ett års domeneregistrering.

HostGator er perfekt for e-handelsnettsteder, med abonnement som er spesielt designet for forretningsnettsteder. HostGator er veldig trygg på deres evne til å levere resultater for kundene sine.

De er faktisk så sikre på at de tilbyr alle som tegner en 45-dagers pengene tilbake-garanti. Med teknisk support tilgjengelig til enhver tid, er det ikke veldig sannsynlig at mange vil bruke dette alternativet.

Det er viktig å investere godt med tid foran skjermen for å sikre nettsidens hosting.

GoDaddy

Fra skriving av dette konkurrerer GoDaddy intenst om pris, og tilbyr en abonnementspakke på bare en dollar i måneden. Med dette abonnementet får brukerne et gratis nettsted for å hjelpe dem i gang. På toppen av dette får brukerne et gratis år for sitt valgte domene, som i seg selv er en verdi av nesten 35 dollar.

Med det grunnleggende abonnementet tilbys brukere opptil 30 GB lagringsplass. Dette tallet øker betydelig, og er ubegrenset for de to øverste nivåene av abonnement. Med betydelig sikkerhetskopi av nettstedet er det ikke noe teknisk gap som ikke er dekket.

Hostinger

Hostinger er en avrundet webhotell med flere nivåer av abonnementspakker. Enkelt delt hosting-abonnementspakke tilbys for tiden til under en dollar i måneden. Med denne pakken får brukerne ett gratis nettsted. Brukere får også en e-post for å gå med kontoen, så vel som opptil 100 GB båndbredde.

Til syvende og sist tilfredsstiller valgene av webhotell på WordPress forskjellige behov. Fordi det er så mange av dem å velge mellom, bør eiere av nettsteder se seg rundt for å se hvilken som passer deres behov best for å sikre jevn drift.