Velg en side

Slik kan du best drive markedsføring på sosiale medier

Digital markedsføring er viktig for at bedriften din skal eksponeres å mye som mulig, slik at forbrukere oppdager og ønsker å benytte seg av dine tjenester og produkter. Vi anbefaler derfor at du og din bedrift prioriterer digital markedsføring i budsjettet.

Vi skal komme med noen gode tips til hvordan dere kan bruke digital markedsføring på best mulig måte for å få best mulig resultater. Forhåpentligvis kan dere bruke noen av disse tipsene til en strategi for akkurat deres bedrift.

Sosiale medier

Sosiale medier er et supert verktøy for deg som ønsker å nå ut til så mange som mulig på en nokså enkel og grei måte som mulig. Det ligger selvfølgelig en del jobb bak markedsføring på sosiale medier, men det er også en svært effektiv strategi. Hvis du for eksempel skal markedsføring spill på nett så er det lurt å poste innlegg ofte slik at fler kan oppdage nettsiden din for spill. Post så mye relevant innhold du kan slik at forbrukere får et godt inntrykk av hva dere driver med.

Når du bruker sosiale medier som en markedsføringsplattform så er det viktig at du benytter deg av alle tips og triks slik at du får så mye ut av jobben du gjør som mulig. Du bør legge inn i budsjettet ditt at dette er noe som det må brukes god tid på. Det er bedre å gjøre det ordentlig fremfor å gjøre det halvveis. Bruk derfor god tid på å sette deg inn i det sosiale mediet som du skal bruke, og hvordan dette fungerer. Bruk god tid på å sette deg inn i trender slik at du kan henge med på det som er «inn».

Hashtags og geotag

Når du skal publisere på sosiale medier så er det viktig at du bruker de verktøyene som er tilgjengelig slik at du får så mye ut av det arbeidet du gjør som mulig. Vi anbefaler derfor at du bruker hashtags slik at du kan tagge relevante ord for det du publiserer. Om du driver en spillside er det for eksempel en god ide å bruke hashtags som #spill #spillpånett #gratisspill og lignende.

Vi anbefaler også at du benytter deg av geotagg, altså at du tagger et sted på hver post du legger ut. På den måten blir postene dine mer eksponert og det er flere som kan komme over profilen din – helt uten at du trenger å gjøre noe.