Velg en side

Opprett din helt egen hjemmeside 

Har du din egen bedrift eller skal starte en? Så er det lurt å lage en egen hjemmeside, så folk vet hvor de kan finne deg. Her får du noen gode tips som du kan ta med deg på veien, når du skal opprette din helt egen hjemmeside.  

Hjemmeside er lurt – uansett bedrift  

Det er lurt å ha en god hjemmeside, uansett hva slags bedrift du driver, eller hvilken bransje du driver i. Det er sånn folk finner deg på nettet. Hvis du for eksempel er fotograf eller influencer, er det utrolig viktig å ha en profesjonell hjemmeside som folk kan finne deg på.  

Finn webhotell  

Det er selvfølgelig noen kostnader involvert i å lage sin egen hjemmeside. Det er jo ikke alle som er hobbyprogrammører, og webhotell er en nødvendighet, som heller ikke er gratis. Derfor kan det være lurt å lage seg en liten buffer til nettopp denne investeringen, for det er akkurat det det er – en investering.  

Se sms lån her og finn den finansieringen du trenger for å opprette din hjemmeside på en smart og profesjonell måte. Det er lurt å sammenligne flere låneløsninger før du velger, så du er helt sikker på å finne den løsningen som passer best til deg og dine behov.  

Design er viktig 

En ting som for eksempel er veldig viktig, er godt design på hjemmesiden. Her kan det være du skal få hjelp av en erfaren grafiker som kan hjelpe. Det er faktisk sånn, at design påvirker hvor troverdig vi opplever en hjemmeside. Derfor er det veldig viktig at man sørger for at ikke bare innholdet er på plass, men at det også ser bra ut. Det kan nemlig utgjøre en stor forskjell for om kunden velger nettopp deg. Og det er svært viktig. Derfor kan det kanskje lønne seg å investere litt ekstra i godt design, og kanskje også til og med en profesjonell logo.  

Fokuser på god SEO  

En annen ting som man skal fokusere på når man skal lage sin egen hjemmeside, er å fokusere på det man kaller SEO. Search Engine Optimization, eller søkemaskinoptimalisering, er noe som nesten alle bedrifter har fått øynene opp for. Det er rett og slett fordi det har utrolig mye å si for hvor mange som oppdager siden din, og hvor mange som finner frem til deg som bedrift.  

Det handler nemlig om å være så synlig som mulig i søkeresultatlistene til forskjellige søkemaskiner. Det er for eksempel utrolig stor forskjell på hvor godt man blir oppdaget hvis man ligger på en av de første plassene på den første siden på Google, enn hvis man ligger på side 2, 3 eller 4.  

Man kan lese seg opp på mye SEO selv, men algoritmenenet til søkemotorene endrer seg hele tiden, og derfor skal man følge godt med og investere mye tid på ulike strategier hvis man vil gjøre SEO på siden sin selv. Her kan det med andre ord også være lurt å alliere seg med en ekspert på området.