Velg en side

Billigste webhotell i 2020

Å finne en god webhotell kan være en utfordring for noen nettsteder. Det er så mange forskjellige webverter som designer tjenestene deres for bestemte typer nettsteder.

Noen av webhotellene kan også være ganske dyre. Så for de som bare ønsker å komme i gang med hjemmesiden sin, vil fokuset mest være å finne den billigste webhotellet der ute.

Selv de billigste webhotell er nødt til å ha gode servere tilgjengelig.

HostGator

HostGator anses av mange for å være en rimelig server av høy kvalitet. HostGator tilbyr kundene et helt års domeneregistrering gratis på noen av abonnementsplanene sine. De gir også et veldig bredt utvalg av maler som kundene kan velge mellom.

HostGator uttaler seg for å være fullt forberedt på kunder som driver nettbutikker. Faktisk har infrastrukturen som finnes på deres server blitt vurdert meget høyt med tanke på dens evne til å håndtere e-handelstrafikk uten mye hikke.

Med opptil 200 dollar i kreditter for Google AdWords, er HostGator en favoritt for de som leter etter en server som har det grunnleggende, men gjør det med høye nivåer av kvalitet og effektivitet.

GoDaddy

GoDaddy har en av de rimeligste abonnementspakkene på internett. Med den grunnleggende pakken priset til bare en dollar i måneden fra skriving av dette, er den nesten uslåelig med tanke på priser.

En annen stor fordel med å bruke GoDaddy er at båndbredden ikke måles. Dette gjør at eiere av nettstedet kan bruke båndbredden etter behov uten å bekymre seg for å bli belastet.

Med den årlige abonnementsplanen kan kundene også ha ett gratis domene sammen med nettstedet deres. Og med en 100 GB lagringskapasitet, kan GoDaddy brukes av et bredt spekter av nettsteder med forskjellige lagringsbehov.

Det å selge webhotell ble fort en egen industri.

Bluehost

Bluehost er en annen svært høyt rangert webvert-tjeneste som tilbyr tjenestene deres til svært rimelige priser. Med et abonnement på mindre enn 3 dollar i måneden, er eiere av nettstedet i stand til et komplementært domene så vel som nettstedbygger.

Dette er veldig viktig for de som ønsker å utvikle et sofistikert nettsted som har mange sidetyper og kategorier. Bluehost tilbyr også døgnet rundt støtte for kundene sine. Dette er ganske uvanlig for webverter, spesielt de som har rimelige abonnementer.

Dette gjør det også mulig for Bluehost å tilby sine tjenester og støttesystemer til eiere av nettsteder rundt om i verden. Bluehost er så sikre på kvaliteten på tjenestene deres at de har en 30-dagers pengene tilbake-garanti. Dette lar brukerne prøve tjenesten for å se om den passer til deres behov og forventninger. Ganske ofte gjør det det.

Hostinger

Hostinger er et ekstremt rimelig webhotell som tilbyr en rekke tjenester og karakterer av tjenester på deres serverplattform. Fra under en dollar i måneden gir Hostinger brukere et komplementært nettsted og e-post med abonnementet.

Med en båndbredde på opptil 100 GB, er Hostinger i stand til å håndtere mange forskjellige behov på nettstedet. På toppen av dette tilbyr Hostinger også et utfyllende SSL-sertifikat.