Velg en side

Beste webhotell

Å finne et godt webhotell blir viktigere enn noen gang. Dette fordi flere og flere ønsker å starte sine egne nettsteder. Fra personlige blogger til tilknyttede markedsføringsplattformer, det ser ut til at alle i dag er ute etter å utvide sin online tilstedeværelse utover siden med sosiale medier.

Det er denne trenden som gjør det å finne et godt webhotell viktigere enn noen gang. Denne store økningen i online innhold både når det gjelder mengde og variasjon skaper en stadig mer diversifisert netthotellindustri.

Mange netthoteller kan nå spesialisere seg i veldig spesifikke markedssegmenter siden hvert segment blir stort nok til å bli betjent av seg selv. Dette representerer litt av en utfordring for eiere av nettsteder som er nye på nettet.

Mens webhotell pleide å bli homogenisert i forhold til tjenestene sine, blir de nå mer og mer differensiert på flere og flere sider etter hvert som markedet har vokst. Heldigvis er det noen få ting som eiere av nettstedet kan se etter når de handler etter den beste webhotelletjenesten for nettstedet deres.

Kapasitet

En viktig kilde til differensiering mellom servere er hvor mye lagringskapasitet de tilbyr til abonnentene sine. Noen servere vil tilby mindre lagringsgrenser for å imøtekomme kostnadsbevisste eiere av nettstedet.

Andre vil se etter å tiltrekke seg eiere av nettsteder med dypere lommer ved å tilby mer omfattende tjenester som ubegrenset lagringskapasitet. Som sådan vil nivået på kapasitet som er optimalt nesten avhenge av det aktuelle nettstedet.

For eksempel vil en liten personlig blogg sannsynligvis ikke trenge å ha et webhotellabonnement som inkluderer ubegrenset lagringskapasitet. I så fall vil det være fornuftig å se etter shard-servere av god kvalitet som setter en spesifikk kombinert lagringsgrense for alle på serveren.

Hvis et slikt nettsted skulle vokse med årene, kan eieren av nettstedet alltid endre abonnement til et som er mer tilpasset nettstedets nåværende behov.

Båndbredde

Mengden båndbredde er også en veldig viktig faktor for å vurdere hvilket webhotell som er best for et bestemt nettsted. Som med lagringskapasitet koster ekstra båndbredde ganske mye penger å levere.

Som sådan kan det ikke være fornuftig for et nettsted å nødvendigvis få den største båndbreddetjenesten de kan finne. For eksempel, igjen med en personlig blogg, er det sannsynligvis ikke noe vesentlig behov for båndbredde utover et grunnleggende beløp som finnes i de fleste abonnement.

Bare hvis nettstedet har innhold som vil kreve en viss båndbredde, bør eieren vurdere å oppgradere abonnementet. Som sådan, hvordan denne faktoren påvirker den endelige beslutningen om hva det beste webhotellet er for en bestemt eieren av nettstedet, må det hele tiden justeres.

Disse justeringene vil være basert på nettstedets endrede behov. Hvis for eksempel et nettsted utvidet sin virksomhet og utvidet til innhold som vil kreve mye båndbredde, for eksempel HD-videoer, vil det da være fornuftig å oppgradere, men ikke før da. Dette er noe som må undersøkes kontinuerlig.